Ξεκινά σήμερα και ο διαδικτυακός κρυμμένος θησαυρός

20/01/2018

Το Πατρινό Καρναβάλι 2018 ξεκινά και μαζί του ο διαδικτυακός κρυμμένος θησαυρός που περνά στη δεύτερη δεκαετία του έχοντας καταξιωθεί ως αναπόσπαστο κομμάτι της μεγάλης γιορτής της πόλης διακτινίζοντας τη φήμη της σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Αισίως έφτασε στην 11η χρονιά και θα φιλοξενηθεί στην επίσημη σελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού www.carnivalpatras.gr .

Το φετινό θέμα του παιχνιδιού είναι STOP . Λέμε Stop στην κακοποίηση των ζώων, Stop στην εκμετάλλευση τους, Stop στην  αδιαφορία. Προστατεύουμε, σεβόμαστε και αγαπάμε όλα τα ζώα.

 karnavali-krymmenos-web-cart

Στην φετινή μας περιπλάνηση θα έχουμε οδηγό τον Μπούσουλα, ένα γλυκό αδεσποτάκι που φόρεσε τη μάσκα του και διοργάνωσε έναν αποκριάτικο χορό.

«Όλα έβαιναν καλώς, μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκα. Αλλά ας μην πούμε περισσότερα μιας και ο χρόνος κυλάει ανάποδα για την έναρξη του παιχνιδιού.

Μπορεί η αγάπη να μην κόβεται στα τρία, όμως οι φάσεις είναι τρεις, όπως τρεις είναι και οι σκύλοι που τις επιβλέπουν:

Ιντεφίξ, ο πλακατζής,

Μεθέπων, ο μπουρμπουλιάρης

Φίντο Κάλο, ο σερμπαντινοφόρος

Οι τρεις τους φιλοδοξούν να κερδίσουν την καρδιά μου.

Η κάθε φάση αποτελείται από ερωτήσεις- γρίφους πολλαπλής επιλογής, διαδικτυακά παιχνίδια και φυσικά τη διαδικασία του Φέρτε- Στείλτε μας κάτι διαδικτυακώς. Στο τέλος του παιχνιδιού υπάρχει το παραδοσιακό κυνήγι εύρεσης του θησαυρού.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει το Σάββατο, 20/01 ώρα 23:59 και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 16/01 ώρα 16:01.

Η ομάδα υποστήριξης του παιχνιδιού θέλει να ευχαριστήσει τους φιλοζωικούς συλλόγους που αγκάλιασαν αυτή τη προσπάθεια.

 

Καλή διασκέδαση και καλό καρναβάλι!
Και μην ξεχνάτε.. έχουμε και φέτος δώρα
Σας φιλώ!»

 

Η απονομή των βραβείων του 11ου Παιχνιδιού του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού θα γίνει μαζί με τα υπόλοιπα βραβεία του Κρυμμένου Θησαυρού και του Πατρινού Καρναβαλιού στην εκδήλωση Απονομής των Βραβείων την Καθαρή Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στην «Αίγλη» της Veso Mare..

 

Ομάδα 11ου Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού: Αργυρώ Μπεζάτη, Γιάννης Νομικός, Αναστάσης Παπαδόπουλος, Παύλος Σούλης (συντονιστής), Γιάννης Φουτρής.Γραφιστική επιμέλεια: Αργυρώ Μπεζάτη

 

Παίξτε το παιχνίδι στο https://game.carnivalpatras.gr



Επιστροφή