«5η Έκθεση Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – Patras Innovation Quest (PatrasIQ) 2018»

07/03/2018

Η 5η Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – Patras Innovation Quest (Patras IQ) θα πραγματοποιηθεί στις 27, 28 και 29 Απριλίου 2018, στο Αθλητικό Κέντρο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας.

 

Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει πληθώρα εκδηλώσεων, workshops και εκθεσιακών περιπτέρων ενώ έμφαση θα δοθεί στις δυνατότητες που θα παρέχονται μελλοντικά από την εφαρμογή της ασύρματης τεχνολογίας πέμπτης γενιάς (5G).

Συμμετέχοντες στην Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – Patras lQ είναι ερευνητικοί, εκπαιδευτικοί και άλλοι αναπτυξιακοί φορείς, καθώς και νεοφυείς και καινοτόμες επιχειρήσεις και τεχνοβλαστοί. Επιπροσθέτως, παρέχεται η δυνατότητα της από κοινού συμμετοχής φορέων (ερευνητικά εργαστήρια και νεοφυείς επιχειρήσεις) που συνεργάζονται για την υλοποίηση καινοτόμων προϊόντων η υπηρεσιών με Συνεργατικό Εκθεσιακό Περίπτερο.

 

Για την αρτιότερη οργάνωση, παρακαλούμε να μας δηλώσετε το ενδιαφέρον σας το αργότερο έως την 16/4/2018 υποβάλλοντας αίτηση συμμετοχής μέσω του αντίστοιχου συνδέσμου. Για εγγραφές έως 16/3/2018 εφαρμόζεται εκπτωτική τιμολογιακή πολιτική.

 

Πηγή άρθρου: patrasiq.gr



Επιστροφή