Online Εκδήλωση IECAT 2020 από το ΑΣΠΑΙΤΕ Πατρών

31/08/2020

3ο Διεθνές Βιωματικό Συνέδριο Εφαρμοσμένης Διδακτικής «Νέες Προκλήσεις στην Εκπαίδευση»

 

 

Λαμβάνοντας υπόψη τους κινδύνους για την υγεία, καθώς και όλους τους περιορισμούς στα ταξίδια και τις συγκεντρώσεις, αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε το 3ο Διεθνές Βιωματικό Συνέδριο Εφαρμοσμένης διδακτικής (IECAT 2020) διαδικτυακά.
Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 4 Οκτωβρίου 2020, θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από ειδικό κανάλι στο YouTube, ενώ ταυτόχρονα θα μπορεί κανείς να συμμετέχει ελεύθερα στις συνεδρίες, στα εργαστήρια και στις στρογγυλές τράπεζες του Συνεδρίου, μέσα από διαδικτυακές πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης.
Το Συνέδριο διοργανώνεται από τον Επιστημονικό και Πολιτιστικό σύλλογο «εκπαιδευτικός κύκλος», βρίσκεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθώς και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), ενώ υποστηρίζεται από την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα. Στο Συνέδριο συμμετέχουν ως συνδιοργανωτές 12 Πανεπιστημιακά τμήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, το ΠΕΚΕΣ ΑΜΘ και το Ζωγράφειο Λύκειο Κωνσταντινούπολης.
Για τις εξελίξεις σχετικά με το Συνέδριο μπορείτε να ενημερώνεστε από την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου http://www.iecat.educircle.gr/el/
όπου, σε περίπου 2 εβδομάδες, θα αναρτηθεί και το τελικό πρόγραμμα.
 
 
Δημοσιοποιήθηκε από: Spyros Kioulanis

 


Επιστροφή