ΑΣΤΕΡΙΑ LIVE

09/10/2020

Τα  “ΑΣΤΕΡΙΑ LIVE” , το μεγαλύτερο και διαχρονικό κέντρο διασκέδασης της Πάτρας, ακολουθώντας τις οδηγίες και τις υποδείξεις για την προστασία της δημόσιας υγείας, σας ενημερώνουμε ότι αφού λάβαμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, σχεδιάζοντας εκ νέου τις αποστάσεις των τραπεζοκαθισμάτων μας, και αφού προμηθευτήκαμε όλα τα απαραίτητα & πιστοποιημένα καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε κανονικά το πρόγραμμά μας με το νέο μας σχήμα, σε νέο ωράριο κάθε Σάββατο και Κυριακή 19.00 – 00.00 με έναρξη το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.

 

 

Σας εμπιστευόμαστε, όπως μας εμπιστεύεστε τόσα χρόνια, και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την πραγματική ελληνική διασκέδαση.

Σας εμπιστευόμαστε, όπως μας εμπιστεύεστε, ότι θα έρθετε να απολαύσετε το ανανεωμένο πρόγραμμά μας, μόνο αν νοιώθετε υγιείς και δεν έχετε βρεθεί κοντά σε συνάνθρωπο μας που νοσεί.

Η ασφαλής ψυχαγωγία και η καλή ψυχολογία που αυτή συνεπάγεται, είναι απαραίτητο συστατικό για να συνεχίσουμε όλοι με ευθύνη να αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της εποχής μας.

Θα είμαστε αυστηροί και δεν θα κάνουμε “εκπτώσεις” στα θέματα που αφορούν την ασφαλή διασκέδαση, όπως ακριβώς δεν κάναμε “εκπτώσεις” στο πρόγραμμά μας, σχεδιάζοντας ίσως το καλύτερο πρόγραμμα των τελευταίων ετών.

Μαζί θα νοιώθουμε κάθε Σαββατοκύριακο ασφαλείς και σίγουροι, ότι και την επόμενη εβδομάδα θα ξαναβρεθούμε.

 Τα «ΑΣΤΕΡΙΑ LIVE» επιστρέφουν δυναμικά, με ανανεωμένο, νεανικό σχήμα και με ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο Δημήτρης Βρεττός.

 Το νέο σχήμα : Εύα Βενέτη, Παναγιώτης Μπουραντώνης, Αλεξάνδρα Καραδήμα, Κώστας Ορφανίδης, Έλενα Γεωργαντά, Αθηνά Χρυσαντίδου.

 Μαζί τους οι ανατρεπτικοί 15 50, ανεβάζουν την ένταση και ολοκληρώνουν το “παζλ” της καλύτερης πρότασης για πραγματική διασκέδαση !

 ‘Εναρξη Σάββατο 10 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή από 19.00 – 00.00

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ παρέχοντας άνεση και ασφάλεια για ακόμα μια χρονιά.

 Πληροφορίες – κρατήσεις : 2610.336.427

 

Πηγή: patrasevents.gr



Επιστροφή